02 november, 2009

Horoskopet för November!

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - måndag 2 november
Som Fisk är du benägen att från tid till annan drömma dig bort, och idag är kärlek ämnet för din dagdrömmerier. Det kan ha en helande inverkan, hur opraktiskt det än är.



Veckohoroskop - vecka 45
Måndagens fullmåne betonar betydelsen av kommunikation när du har att göra med andra, i synnerhet sådana angelägenheter som handlar om finanser och resurser. Människor du samarbetar med tenderar att vara ängsliga just nu, och kan tendera att se allting i termer av kris. De riskerar att bli brända i intensiva maktspel. Det kan förekommer starka meningsmotsättningar kring principfrågor, och dessa intensifieras under de närmaste veckorna. Det skulle underlätta om du kunde få reda på mer om vad som pågår, men de människor du tenderar att ha att göra med nu är mycket hemlighetsfulla. Låt inte andra sätta sig på dig.



Månadshoroskop - november 2009
I början av månaden kan du säkert alltjämt känna en viss tillfredsställelse på grund av någon positiv utveckling som har ägt rum i oktober, men vid mitten av månaden känns det desto mer spänt, kanske på grund av någon utveckling som har internationella förvecklingar, eller bara på grund av intensiva diskussioner om principsaker och rättvisa. Även på arbetet förekommer ökad stress, till och med när möjligheterna till expansion ökar. Det kan också finnas en del komplexa undertoner som försvårar relationerna på arbetsplatsen, och romantiska snedsprång där kan inte uteslutas.
Vid tiden för nymånen den 16:e november förekommer en ännu starkare känsla av förvirring kring din framtida inriktning, och din fantasi tenderar vid denna tid att konstruera katastrofscenarier som kan sakna all verklighetsförankring. Kort därefter kommer mycket positiva karriärtrender som för med sig möjligheten till en stabil inkomst från nya källor. Du går in i en period när din ekonomiska situation präglas av mycket större trygghet och säkerhet, men detta kommer inte att hända utan en viss ängslan.
Månadens sista helg bjuder på radikala förbättringar, särskilt i termer av yrkesmässiga och personliga relationer. Det förekommer en lovande internationell utveckling och en ny anda av optimism ger förnyade impulser till expansion.
Källa:http://www.spray.se/horoskop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar