23 juni, 2009

Det ska kryssas!

Jösses vilket sommarväder vi har idag... ska visst hålla i sig hela veckan.. o I Like it alot!! Imorgon ska jag till Tess efter jag vaknar, fast innan det ska jag måla Mannes rum.. wiie.. det blir så fint i hans rum så ni anar inte!! Vi ska iaf sitta ute på hennes nya altan o dricka....COLA haha ja här dricker vi inte mitt i veckan.. fast skulle jag få skjuts så kanske jag skulle kunna ta nåt lite starkare... men näää jag kör..;) De har precis blivit färdiga med sin Altan, 80kvm stor ungefär.. så det ni!! Ska bli kul att se!!

I övermorrn bär det av på Kryss... Vi ska Bada, sola, o bara va..:) Maria, Marre o William följer med! Hur roligt som helst!!Hoppas ni kan ByggKasino, för spela kort måste vi göra!!

Idag har jag o barnen vart i FolkParken o lekt... det var jätte trevligt, Vi va med Sofia o Julia, o alla barnen... De Bada o cykla, lekte parken, fika, gunga, o ja.. allt.. skojigt så!! Ja o nu är det Henkas vecka, så det blir lite tomt utan de!:(

oh.. det blir så fint i Mannes rum, "Cars"-Tema, o han kommer nog gilla det sen när han blir lite större! Tjejernas rum behövde jag inte göra nåt med, det är superduper fint!!
Hoppas mina väggord kommer i veckan! Så jag kan sätta upp de!!

Va på fest i lördags, o det var himla kul! Fia, Helen, Julia, Sabina, Sara o jag hade litet kalas hemma hos Sabina! Vi Spela spel, rökte vattenpipa (ja, jag provade faktiskt) o skratta en massa! Slutade på Wasa, elelr jag Sabina o Helen hamnade på Wasa iaf! det var kul... kom hem lagom till solen kom upp.. aja.. va bara att krypa under täcket! Tack för kulig kväll!

Nej nu ska jag forstätta jobba hörrni! Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar