21 februari, 2009

Heja Bamse, Starkast är vår Bamse!!

Lördag igen, veckorna går fort... fast det är väl tur det. Sportlovet flög förbi i sin fart o vi hann med en del roliga saker, så det är ju kul, I torsdags va vi i Djurparken med en kompis o hennes barn, vi hade jätte trevligt fast än det var liiiite kallt... Men solen sken o värmde våra små ben. Vi hade en heldag med våra barn o va helt slut när vi kom hem! Trevligt trevligt!





Igår va vi hos läkaren med Manne på förmiddagen på liten extra kolla, fotade blåmärkena o prata lite om kommande besök, vi ska ju till Stockholm o träffa en specialist o ta om lite prover o så, men det är ju bra, kanske vi får veta "om" det är något konstigt med Mannes blod! Vi avslutade sportlovs veckan med besök på MC Donalds, barnen o jag o råkade träffa min kära JobbaKompis Karin o hennes son! Så det var trevligt!!

Nu som sagt jobbar jag Natt i helgen så här blir det inte många knop gjorda, Henka har hämtat hem en massa kartonger så vi kan börja packa lite smått, Man kan ju packa ner det man inte använder!!

I veckan så hade jag ett bar brev låg o väntade i brevlådan, det ena va från Reporten som gjorde repotaget om oss i Norrköpings Tidningar, det var jätte snällt, fick båda tidningsurklippen o ett litet kort, va ju gulligt.. Tack!!



Det andra brevet va ett kort från min bidträdande rektor på KungsgårdSkolan, hon hade sett mig i Tidningen o grattde mig till min utbildningen o alla mina barn. Det var ju jättesnällt, blev jätte rörd, jag menar det är ju JÄTTE länge sedan jag gick där, o att hon kom ihåg mig! Kul kul! Tack du för kortet!!






Sedan vill jag bara säga Grattis Jessi till Lilla Emilia, Gud så söt hon är!! O Ann-Sofie är nog Världens Stoltaste Mormor!! hehe tänk att du är Mormor nu!!! hehe

Nehe Nu ska jag surfa vidare o sedan ska väl jag lägga mig igen, sedan ska vi käka mat o sen är det jobbet som gäller igen, Vi har så himla roligt Karin o jag, fast inatt va trötta båda! Men det gick bra! (Manne kom o gav mig en Puss precis.. gud så söt han är, han går o Vinkar o Klappar hela tiden nu oxå, hehe Snart blir min lilla plutt 1 År! Gud så fort det går!! )


NU ska jag ta o göra nån nytta!!


2 kommentarer:

  1. hej har tänkt på en sak när jag läser din blogg.Varför har du mest bara bilder på lill grabben o inte de andra barnen??Är det så att han är favoriten eller.Tycker det verkar så för de handlar ju bara om han men inget om de andra.Men om de är så hur kan du tänka så.Skaffa inte en massa barn o bara gilla en

    SvaraRadera
  2. hej du anonyme... Jag förstår inte riktigt varför du skulle bry dig om att jag bara lägge rut kort på min Son o inte mina flickor, men om jag måste tydlig göra det för dig så är det så att mina flickor är ute mest hela dagarna o leker med diverse kompisar o inte är med mig lika mycket som Lilleman, Det är inte så att jag BARA gillar min son, jag Älskar ALLA mina barn lika mycket o PUNKT slut! Jag har mina aningar om vem du är o jag säger då till dig att "Det här är min blogg o JAG skriver VAD JAG vill o lägge rupp kort på VEM jag vill" gillar du inte min blogg, nej men skit i o läs!

    SvaraRadera