18 december, 2008

Ännu en dag...

Då har vi spenderat ännu en dag på sjukhuset med Manne, kanske är den 45:e i ordningen, tog blodprover, 5 rör, det ni! Trodde inte att det skulle finnas en droppe blod kvar i hans lilla kropp, men det är klart att det inte tömms.. hehe det produceras ju nytt blod hela tiden... Medans vi va där kom det ett par gubbar dit, en med dragspel på magen o den andra hade en säck med massa saker på ryggen, de spelade julsånger o delade ut julklappar till alla barnen där, Manne fick ett gosedjur! heheDet kom en Clown oxå o muntrade upp alla sjuka barn, Manne bara skrattade åt clownen o tyckte hon såg rolig ut. (ja clownen va en tjej)!
Så nu väntar vi på provsvar igen o får svaren i slutet på Januari, låååång väntan! men men...

Nu ska jag snart gå till jobbet, o göra nytta! Skönt att jobba tycker jag... Manne sover för tillfället i sin vagen helt utmattad efter dagen på sjukan! Stackaren!!

Tycker det är fegt att skriva Anonyma kommentarer förresten, har man nåt att säga kan man lika gärna visa vem man är om man nu står för vad man tycker eller säger, annars kan man helt enkelt låta bli att kommentera en blogg! Punkt!

Nu ska jag byta om för att gå till Jobbet!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar